Portfolio

In mijn portfolio vind je opdrachten die ik recent of in het verleden heb uitgevoerd. Met veel verschillende soorten bedrijven zie je dat ik graag met je in gesprek ga om je visie en doelen te bespreken.

Naast Ontwerpstudio CREAYF kan je ook recent portfolio werk van me vinden op www.agrostudio.nl. De agrarische sector is aan het groeien, Sorcha en ik spelen hier op in, wij helpen boeren bedrijven met de 2e tak van hun bedrijf. Voor meer informatie, bezoek de website:

Check hier het werk van Agrostudio

ZUYD advocaten

ZUYD advocaten

Voor dit nieuwe advocatenkantoor heb ik de huisstijl ontwikkelt. De huisstijl is gestart met een logo, wat al snel uitgroeide tot een volwaardige website met een blog. Naast de huisstijl heb ik voor ZUYD advocaten ook uitnodigingen, briefpapier, social media en drukwerk verzorgd.

Kids enJoy

Kids enJoy

Kids enJoy is een kinderkledingzaak wat geopend is in oktober 2021. Naast een logo en kleurensamenstelling heb ik ook de raambestickering, gevelvlaggen, flyers en folders verzorgd. Voor Kids enJoy heb ik ook diverse drukwerk geregeld.

Huisstijl ontwikkeling

Diverse
drukwerk

Reclame drukwerk

Exclusive Lighting

Exclusive Lighting

Exclusive Lighting is een licht techniek bedrijf wat al een tijdje in de markt actief is. Tijd voor een nieuwe huisstijl! Voor Exclusive Lighting heb ik de totale ontwikkeling gedaan, van huisstijl tot website.

Social media start traject