Portfolio

In mijn portfolio vind je opdrachten die ik recent of in het verleden heb uitgevoerd. Met veel verschillende soorten bedrijven zie je dat ik graag met je in gesprek ga om je visie en doelen te bespreken.

ZUYD advocaten

ZUYD advocaten

Voor dit nieuwe advocatenkantoor heb ik de huisstijl ontwikkelt. De huisstijl is gestart met een logo, wat al snel uitgroeide tot een volwaardige website met een blog. Naast de huisstijl heb ik voor ZUYD advocaten ook uitnodigingen, briefpapier, social media en drukwerk verzorgd.

Praktijk Nootgeval

Praktijk Nootgeval

Praktijk Nootgeval is een mooie inspirerende plek om je Yoga lessen te volgen. Voor deze praktijk heb ik de totale huisstijl ontwikkeld. Logo, website en de kleursamenstellingen komen tot 1 mooi geheel.

Exclusive Lighting

Exclusive Lighting

Exclusive Lighting is een licht techniek bedrijf wat al een tijdje in de markt actief is. Tijd voor een nieuwe huisstijl! Voor Exclusive Lighting heb ik de totale ontwikkeling gedaan, van huisstijl tot website.

J.Leijten bouw

J.Leijten bouw

Voor J.Leijten bouw heb ik een one-page website ontwikkeld. Naast nieuwe teksten en fotografie is het een overzichtelijk strak design.

Toer de Boer

Toer de Boer

Voor Toer de boer heb ik naast de huisstijlontwikkeling, een website gerealiseerd. Ook hebben we op een toegankelijke manier een ‘digitaal kijkje op de boerderij’ gecreeërd. Bekijk zeker even de website!

Rijsdijkhoeve

Rijsdijkhoeve

Een prachtige locatie en een mooi concept verdienen een mooie huisstijl en website. De ontwikkeling hiervan zijn gerealiseerd door ontwerpstudio CREAYF.

Social media start traject

LOGO ONTWERP

Meer werk zien?

Hierboven ziet je een selectie van projecten waar ik aan gewerkt heb. Naast diverse ontwerpen voor logo’s heb ik ook visitekaartjes, flyers, briefpapier, enveloppen en diverse andere ontwerpen verzorgt.

Ik zet met liefde heel mijn website vol met diverse ontwerpen, alleen ik ga nog veel liever het gesprek met je aan! Ik neem voorbeelden mee en laat je zien wat ik in huis heb!

Zullen we maar dat bakkie koffie gaan drinken?